Suça Sürüklenen Çocuklar Yeşil Sahalarda

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü, Meksa Vakfı ve İş-Kur işbirliğiyle yürütülen "Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi" kapsamında suç işleme riski altında bulunan çocuklara yönelik futbol turnuvası düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü, Meksa Vakfı ve İş-Kur işbirliğiyle yürüttüğü "Çocukların Mutlu Geleceği İçin Umut Yıldızı Projesi" kapsamında açılan kurslara devam eden çocuklara yönelik düzenlenen futbol turnuvasının Polisevi Tesislerinde final maçı ve kupa töreni yapıldı.
Törende, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü tarafından halı sahada yapılan final maçında galibiyet elde ederek şampiyon olan Elektrot Spor takımına kupa ve madalyaları verildi.

Böğürcü, törende yaptığı konuşmada, proje kapsamında 10 dalda, 200 kursiyerin eğitim gördüğü söyledi.

Proje kapsamında destek olan tüm kurumlara teşekkür eden Böğürcü, şöyle konuştu:
"Çocukların mutlu geleceği için umut yıldızı projesi kapsamındaki öğrencilerinin yapmış olduğu turnuvanın ödül töreni için burada bulunuyoruz. 10 destek kursu açılarak proje şartlarına uygun görülen 200 kursiyerin katılımı ile çeşitli branşlarda 1 Ekim 2014 tarihinde başlamış olup, yıl sonuna kadar kurslar devam edecektir. Bu projede bize destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum. Sporcularımızı kutluyorum. Diyarbakır'ın geleceği olan gençler için bu projeleri devam ettireceğiz."

Kaynak: AA