Fethiyespor'da Tarsus İdman Yurdu Hazırlıkları

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor, sahasında Tarsus İdman Yurdu ile yapacağŸı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Lacivert-beyazlı futbolcular, ilçe stadındaki antrenmanda, teknik direktör Beyhan LJalışŸkan gözetiminde pas çalışŸmasının ardından çift kale maç yaptı.
LJalışŸkan, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığŸı açıklamada, çarşŸamba günü Keçiörengücü'ne karşŸı oynadıkları kupa maçında tur atlamak istediklerini ancak son dakikalarda yedikleri golle elendiklerini hatırlattı.
Fethiyesporlu futbolcuların Keçiörengücü'ne karşŸı göreve geldiğŸi günden bu yana en iyi futbolu sergilediğŸini belirten LJalışŸkan, "5, 6 gol pozisyonumuz oldu ve penaltı kaçırdık. Maalesef top bizi sevmedi. LJok şŸansız bir şŸekilde son dakikalarda golü yedik ve elendik" dedi.

LJalışŸkan, bundan sonra lig maçlarında başŸarılı olmak için çalışŸmalarını sürdüreceklerini, yarınki Tarsus İdman Yurdu maçına en iyi şŸekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Rakip takım ile puanlarının eşŸit olduğŸunu kaydeden LJalışŸkan, maçta ev sahibi takım olma avantajını kullanmak istediklerini vurguladı.
Fethiyespor seyircisinin önünde alacakları 3 puanın takımın da motivasyonunu artıracağŸını dile getiren LJalışŸkan, şŸöyle konuşŸtu:
"Futbolcu arkadaşŸlarımız kazanma konusunda istekli ve arzulular. Bazı eksik noktalarımız var bunları da daha çok çalışŸarak kapatmayı hedefliyoruz. İlk yarıda ne kadar çok puan toplarsak o kadar avantajlı olacağŸız. Taraftarlarımızı da takımlarını desteklemek için maça davet ediyorum."
LJalışŸkan, takımda sakat Onur Bilgen dışŸında eksik bulunmadığŸını sözlerine ekledi.
 

Kaynak: AA