Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor'da, Denizli Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 1-0 mağlup edip, taraftarlarına çifte bayram sevinci yaşatmanın mutluluğu yaşanıyor.

Diyarbakırspor Kulüp Balkanı Fevzi İlhanlı, yaptığı açıklamada, elde edilen galibiyeti bayram hediyesi olarak taraftarlara armağan ettiklerini söyledi.

Takımın en güzel hediyeyi verdiğini belirten İlhanlı, şöyle konuştu:
"Teknik heyet ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Bayrama galibiyetle girmek güzel bir duygu. Takımımız hem bize hem cefakar taraftarlarımıza en güzel hediyeyi sundu. Deplasmanda sorun yaşamıyoruz. Kendi sahamızdaki sorunu da çözmemiz lazım. Aşırı beklenti takım üzerinde baskı yapıyor. Alacağımız bir galibiyetle bu sorunu da ortadan kaldıracağız. Takımın sabırlı şekilde desteğe ihtiyacı var. Bu takım taraftarların hak ettiği ve beklediği başarıları yaşatacaktır."
Diyarbakırspor Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul da takımın Denizli deplasmanı öncesinde iyi bir kenetlenme gösterdiğini belirtti.

Takımda galibiyet inancının çok yüksek olduğunu ifade eden Doğrul, iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını kaydetti.

Maçta 3 puan almayı başardıklarını dile getiren Doğrul, "Bu galibiyetle üzerimizdeki baskı ve stresi attığımıza inanıyorum. Bundan sonra daha iyi olacağız. Bu anlamlı galibiyeti yüreği bu takımın başarısı için atan taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcuları da bayrama mutlu girmemizi sağladıkları için kutluyoruz. Taraftarlarımızdan bir ricam olacak. Sabırlı olsunlar ve puan kayıplarından sonra umutsuz olmasınlar" dedi.

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser ise özellikle ilk yarıda iyi oynadıklarını, ikinci yarıda da iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyledi.

Çokkeser, "Takıma gerekli sabır ve destek verilirse hak ettiği yere gelecektir. Sahaya her şeylerini koyan futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyeti kalbi bu takım için atan taraftarlarımıza, tüm camiamıza ve başkanımıza hediye ediyorum. Tüm İslam aleminin ve Diyarbakırspor camiasının, taraftarlarımızın bayramını tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA