Ankaragücü’nün Antalya Kampı Başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Ankaragücü, 26 Ocak'ta başlayacak 2013-2014 sezonunun 2. yarısı için hazırlıklarına kamp yaptığı Antalya'da başladı.


Teknik direktör Fuat Akyüz yönetiminde Antalya Belek, Limak Atlantis Otel'de 15 gün sürecek kampın çalışmaları yoğun bir program dahilinde geçecek.

2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk yarışında kendileri dışında başka iddialı takımların da olduğunu ifade eden Akyüz, zorlu geçecek ligin 2. yarısı için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Akyüz, Spor Toto 2. Lig'in 2. yarısında şampiyonluk yolunun çetin geçeceğini belirterek, "Telafisi olmayan maçlara çıkacağız. Bunun için iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Antalya kampında oyuncularımızın performanslarını daha yukarı seviyelere çıkarmak için gerekli çalışmaları ve yüklemeleri yapacağız. Günde çift idman doğrultusunda kondisyon ve teknik taktik ağırlıklı çalışmalara hız vereceğiz. Bu süreçte aynı zamanda hazırlık maçları da yapacağız. Spor salonunda yapılacak güçlendirme çalışmaları da dahil olmak üzere sıkı bir şekilde çalışarak kampımızı tamamlamak ve ligin 2. devresinde tek hedefimiz olan şampiyonluk yolunda emin adımlara ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Kadroda yer alan tüm futbolcuların son derece hırslı ve istekli olduklarını söyleyen Akyüz, "Ara transfer döneminde takıma katılan yeni futbolcular; Mehmet Erdem Uğurlu, Volkan Yılmaz ve Muhammed Gönülaçar dahil takım olarak tam bir uyum içerisindeyiz. Gerekli yerlere yapılan yeni transferle 2. devre daha da güçlü olacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA