Ünyespor’a Sahip Çıkılması İçin Yürüdüler

Ünyespor’da kongre sonrası oluşan yönetim boşluğu ve belirsizlik sürerken, kulübün düştüğü bu durumdan bir an evvel kurtulması ve sezonun ikinci yarısına hazırlanabilmesi için taraftarlar Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda toplanarak meşalelerle yürüdü.


“Ünye uyuma takımına sahip çık” sloganlarıyla Ünye caddelerinde yürüyen Oney Kaplanları adlı taraftar grubu, Spor Toto 3. Lig 2. Grup da mücadele eden Ünyespor’a birilerinin sahip çıkması konusunda yetkililere seslendi.

Taraftarlar adına açıklamalarda bulunan Oflaz lakaplı Hasan Altun, kulübün sahipsiz kalmamsı için yürüdüklerini belirterek, “Bugün burada toplanmamızın sebebi, 57 yıllık köklü bir geçmişe sahip olan, kurulduğu günden bu güne kadar inişli-çıkışlı grafikler çizmesine rağmen amatör kümeye düşmeyen Türkiye'nin sayılı kulüplerinden biri olan, Karadeniz’in İncisi Ünye’nin en değerli markası ve kimliğini kapsayan Ünyespor'umuzun, mevcut başkanın istifasından sonra kulübümüzün sahipsiz kalmaması içindir. Yapılan 2. kongre sonucu hiç kimsenin kulübe sahip çıkmaması bizim içimizi acıtmıştır. Çocukluğumuzdan beri sevdasını yüreğimizde büyüttüğümüz takımımız, artık yok olma noktasına gelmiştir. 2010-2011 sezonundan itibaren bir çıkış sürecinde bulunan Ünyespor’umuz, Siyasi darbenin vurulmasıyla bu kötü günlere itilmiştir. Şahısların siyasi kürsüsü olmuş, gerçek Ünyespor sevdalıları bu kulüpten uzaklaştırılmıştır” dedi.

Altun, kulübe destek verenlere teşekkür etti

Kaynak: İHA