Aydınspor 1923 İkinci Yarının İlk 4 Maçına Kilitlendi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün ikinci yarı başındaki ilk 4 maçı çok büyük önem teşkil ediyor.


İkinci yarının ilk iki haftada düşmeme yolundaki rakipleriyle oynayacak olan Aydınspor 1923, sonraki iki haftada ise şampiyonluk için mücadele eden ekiplerle oynayacak.Bu 4 maçta alınan puanlar, Efeler'in ligdeki gidişatını gösterecek. Hafta sonunda Çanakkale deplasmanında Dardanelspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Aydınspor 1923, 19. haftada Konya Anadolu Selçukluspor'u konuk edecek. 20.haftada şu anki lig lideri Hatayspor'a konuk olacak olan Efeler, 21.haftada sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak.

Kuşadası'na giderek Dardanelspor maçı öncesi kampa giren Efeler, Cumartesiye kadar Kuşadası'nda çalışacak. Cumartesi sabah kara yoluyla maçın oynanacağı Çanakkale'nin Biga ilçesine gidecek olan siyah-beyazlı ekip burada maç saatini beklemeye koyulacak. Ligde 15. sırada yer alan siyah-beyazlı ekip, Dardanelspor ile oynadığı son 4 maçın 3'ünü kazandı. Efeler, sezonun ilk yarısında rakibi ile 1-1 berabere kalmış, lige 1 puanla başlayarak taraftarlarını üzmüştü.

İlk yarının son 5 haftasında Mustafa Ceviz'in teknik direktörlüğe gelmesiyle oyun tarzını pozitife çeviren Efeler'in Dardanelspor deplasmanında oynayacağı oyun ve alacağı skor merakla bekleniyor.

Kaynak: İHA