Ford Otosan Kocaeli Rallisi Sona Erdi

KOCAELİ - Türkiye Ralli Şampiyonası'nın koşulduğu ayaklardan biri olan 31. Ford Otosan Kocaeli Rallisi'ni, Castrol Ford Team Türkiye'den Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez ekibi kazandı.

Türkiye Ralli Şampiyonası 2013'ün 4. ayağı olan ve 43 ekibin start aldığı Ford Otosan Kocaeli Rallisi, İzmit eski İstanbul yolunda toprak parkurda gerçekleştirildi.

Sporseverlerce yoğun ilgi gösterilen şampiyonanın birinciliğini, Castrol Ford Team Türkiye'den Yağız Avcı ve Bahadır Gücenmez ekibi dördüncü kez kazanarak, büyük bir başarı elde etti.

İkinciliği yine aynı takımdan Orhan Avcıoğlu ve Burçin Korkmaz ikilisi elde ederken, genel klasman üçüncülüğünü de NG Rally Team'den Burak Çukurova ve Ünal Tezel kazandı.

İzmit'te özel bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde dereceye giren ekiplere kupasını, Ford Otosan Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Kabatepe, Kocaeli Otomobil Sporları Derneği Başkanı Ceyhun Yalçın ve Gençlik ve Spor Kocaeli İl Müdürü Muzaffer Çintimar verdi.

Türkiye Ralli Şampiyonası, 28-29 Eylül tarihlerinde organize edilecek Avrupa Ralli Kupası'na dahil Uluslararası Boğaziçi Rallisi ile devam edecek.

Kaynak: AA