Siirtspor 10 Günde 12 Futbolcu Transfer Etti

SİİRT - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor, bu güne kadar çeşitli takımlardan 12 oyuncuyu renklerine bağladı.

Yapılan olağanüstü genel kurullarda yönetime istekli çıkmadığı için yargı yoluyla kulübün başına getirilen üç kayyumdan biri olan M. Nezir Öztaş, mücadele eden, genç bir takım kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Liglerin başlamasına bir hafta kala göreve getirildiklerini belirten Öztaş, 10 günlük bir süre içerisinde 12 oyuncuyu transfer ettiklerini söyledi.

Siirt amatör liginde oynayan futbolculara da ağırlık verdiklerini belirten Öztaş, şöyle dedi:

"Bugüne kadar Göztepespor'dan Abdullah Çetin, Lüleburgazspor'dan Emrah Şen, Ispartaspor'dan Mehmet Yoldaş ve Recep Güler'i, Fethiyespor'dan Enver Beyazıt'ı, Elazığ Belediyespor'dan İsmail Odabaşı, Cuma Ali Üzüm ve Müslüm Demir'i, Kayserispor'dan Resul Özgen'i, Ankara Demirspor'dan Ahmet Taş'ı, Malatyspor'dan Mustafa Aslan'ı, Kahramanmaraşspor'dan Mahmut Ortak'ı çeşitli sürelerle renklerimize bağladık. Bu oyuncularımızın da çoğunluğu genç ve yetenekli oyunculardır. Amacımız centilmence oynayan bir takım kurmaktır. Bu hafta yapacağımız Derince Belediyespor maçından da galibiyet bekliyoruz."

Öte yandan, Vali Ahmet Aydın Siirtsporlu oyunculara bir moral yemeği verdi. Polisevinde verilen moral yemeğinde konuşan Vali Aydın, Siirtspor'a şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken desteği vereceklerini söyledi.

Yemeğe Siirtspor'a atanan üç kayyum, teknik heyet, futbolcular, Vali Yardımcısı Mustafa Pala, Emniyet müdürü Mutlu Ekizoğlu katıldı.

Kaynak: AA