Karşıyaka-kahramanmaraşspor Maçının Ardından

PTT 1. Lig takımlarından Karşıyaka Teknik Sorumlu Mustafa Ati Göksu, Kahramanmaraşspor maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında rakiplerinin sahadaki oyununa sitem etti.

Göksu, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, “Maça arzulu ve istekli başladık. Fakat rakip anti futbol oynayınca istediğimizi yapamadık. Oyuncularımız kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. İlk yarı iki sakat verince oyunda planlarımızda değişti. İkinci yarı da aynı şekilde arzu ve istekli başladık fakat dediğim gibi rakip anti futbol oynayınca sonuca ulaşamadık" dedi.

Karşıyakalı oyuncu Burak Karaduman ve Berkan Emir, “1 puana razı olmak bizim açımızdan kötü oldu. Maça istediğimiz gibi başlayamadık fakat son dakikalarda istediğimiz oyunu sergilesekte sonuca ulaşamadık. Rakibin sürekli yerde yatması futbolumuzu oldukça çok etkiledi” diye konuştular.

KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ
Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Yılmaz Özlem ise, "Karşıyaka takımına karşı oynamak kolay değil. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Karşıyaka’ya karşı oynamak kolay değil. Alınan 1 puan bizim için çok önemli” şeklinde konuştu

Kahramanmaraşsporlu oyuncular Sinan Turan ve Şamil Ünal, “Her takıma olduğu gibi Karşıyaka deplasmanı bizim içinde çok zor oldu. Alt taraftan kurtulmak için mağlup olmadan alabildiğimiz her puan bizim için çok değerli” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: İHA