Başkan Karabağ, Milli Atlete Sahip Çıktı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, maddi imkansızlıklar nedeniyle zor günler geçiren milli atlet Cemre Bitgin'e sahip çıktı.

17 yaşında çeşitli branşlarda 120 madalyası bulunan lise son sınıf öğrencisi atlet ve ailesine önce eşya yardımında bulunan başkan Karabağ, Bitgin'e Bayraklı'dan atlet yetiştirmesi için olanak sağladı.
İlkokul sıralarında başladığı atletizmin çeşitli branşlarında elde ettiği başarılar sonrası 120 madalya kazanan, bu başarısını da milli takım ile taçlandıran ancak ailesinin maddi imkansızlıkları nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan atlet Cemre Bitgin'e Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yardım eli uzattı. Bitgin'in Bayraklı'dan da milli atletler çıkarmasını isteyen Başkan Karabağ, "Madalyaların değeri pahabiçilemez ancak bu karın da doyurmuyor. Bayraklı Spor Kulübü bünyesinde yeni atletler yetiştirip, madalyaların meyvesini toplayalım" dedi.

"ÇOK MUTLUYUM"
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı makamında babasıyla birlikte ziyaret eden 17 yaşındaki başarılı atlet Cemre Bitgin, desteklerinden dolayı başkan Karabağ'a teşekkür ederek, bugüne kadar kazandığı başarıların gazetelerde çıkan haberlerini gösterdi. Bayraklı'dan milli atlet çıkmasıyla gurur duyduklarını belirten başkan Karabağ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,"Madalyaların ağırlığı bile ne kadar zor ve azim isteyen bir işi başardığının göstergesi. Senin başarın bizleri gururlandırıyor. Bayraklı'da atletizme yönelik bir alan ihtiyacı var. Bunu önümüzdeki süreç içinde yapılabilecek işler arasına alacağız. Ancak Alparslan Mahallesi'nde Şehit Ümit Boz spor tesisimiz var. İkincisini de Doğançay'da yapıyoruz. Bayraklı Gençlik ve Spor Kulübü'müz de sporun farklı dallarında geleceğin sporcularını yetiştiriyor. Bu kapsamda senin de bu genç yaşında edindiğin tecrübeleri Bayraklı'daki potansiyel atletleri bulmak, milli atletler yetişmesini sağlamak için kullanabiliriz. Gençlerizmizin bu şekilde elde ettikleri başarılardan dolayı çok mutlu oluyoruz, gururlanıyoruz. Başarılarının devamını dilerim" diye kaydetti.

"BAYRAKLI'DA YENİ ATLETLER YETİŞTİRECEK"
Okul hayatına başladığı dönemde atletizmle tanıştığını belirten ve yaptığı işten büyük keyif aldığını söyleyen Bitgin ise, "Çeşitli branşlarda yarışarak, bir çok müsabakaya katıldım ve dereceler elde ettim. Bundan sonraki hedefim uluslararası arenada başarılar elde etmek. Milli dereceler kazanmak. Ayrıca Bayraklı Belediye Başkanımız Hasan Karabağ'ın da destekleri benim spora daha çok yönelmemi sağladı. Bayraklı'da Spor Kulübü'nde yeni atletler yetiştirmek bildiklerimi öğretmek çok güzel olacak. Başkanımıza bana ve aileme yaptığı yardımlar için çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA