Aydınspor 1923 Selçuklu Deplasmanında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’taki temsilcimiz Aydınspor 1923,ligin ikinci haftasında zorlu Konya deplasmanına konuk olacak.

Konya’da, Konya Anadolu Selçukluspor ile Büyükşehir Belediye Atatürk Stadı’nda karşılaşacak Aydınspor 1923’te hastalığı süren Hakan Macit dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Lige seyircisinin karşısında oynadığı Dardanelspor maçıyla başlayan ve aldığı 1-1’lik skorla sevenlerini hayal kırıklığına uğratan Efeler, Anadolu Selçuklu deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda futbolcuların sergilediği performans göz doldurdu.

Aydınspor 1923 teknik direktörü Hüsnü Özkara yaptığı açıklamada, Anadolu Selçuklu takımının önemli bir rakip olduğunu söyledi.

Anadolu Selçukluspor’un sezon başında oturmuş olan kadrosunun üzerine transfer yaptığını kaydeden Özkara, “Konya Anadolu Selçuklu benim de tanıdığım bir ekip. İyi bir ekipleri var. Sahaya çıkıp iyi mücadele etmek zorundayız” dedi.

TARAFTARLAR KONYA’YA GİDECEK
Takımlarını hemen her deplasmanda yalnız bırakmayan Aydınspor 1923’lü taraftarların Konya deplasmanında da yalnız bırakmayacağı belirtildi. Sosyal medyadan organize olan taraftarların yarın gece 02.00’de Konya’ya gitmek için yola çıkacağı ifade edildi.Siyah-beyazlı ekibin taraftarlarının yaklaşık 100 kişi Konya deplasmanında yer alacağı öğrenildi.

HAKEMLER GÜNEYDOĞU ANADOLU’DAN
Konya Anadolu Selçukluspor-Aydınspor 1923 karşılaşmasını geçtiğimiz sezon Aydınspor 1923’ün evinde Erzincan Refahiyespor’u 2-1’lik skorla mağlup ettiği karşılaşmayı yöneten Bülent Çenet(Osmaniye) yönetecek. Çenet’in yardımcılıklarını Servet Reyhan(Hatay),Kemal Mavi(İçel) yapacak.

Kaynak: İHA