Kadın ve Çocuk Taraftarlar İçin Otobüs Güzergahları Belirlendi

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Balıkesirspor maçına gelmek isteyen kadın ve çocuk taraftarlar için kaldırılacak otobüslerin güzergahlarını belirlendi.

Yazılı açıklama yapan Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, 3 haftalık ceza nedeniyle önemli maçlarda mavi-lacivertli taraftarından mahrum kalacaklarını söyledi.

Ama kadın ve çocuk taraftarların bu eksikliği en az seviyeye indireceğine inandıklarını kaydeden Yavuz, “Bundan hiç şüphem yok. Stada gelecek taraftarlarımız centilmence, şiddet ve küfre yer vermeden, takımımızı en iyi şekilde destekleyecektir. Kadın ve çocuk taraftarlarımız için Gazianteb Büyükşehir Belediyespor maçında şehrin belli yerlerinden otobüsler kaldırmıştık, Balıkesirspor maçında da kadın ve çocuk taraftarlarımız için otobüsler kaldıracağız” dedi.

Cumartesi günü saat 20.00’da oynanacak Balıkesirspor maçının otobüs güzergahları şu şekilde:
Saat 18.30’da Turgut Özal Bulvarı, Kurttepe Kavşağı, Hasan Usta karşısından kalkacak otobüs Kenan Evren Bulvarı üzerinden ÇEAŞ Lisesi önünden geçecek.

Saat 18.30’da Mavi Bulvar Groseri önünden kalkacak otobüs Baraj Yolu Duygu Kafe’den taraftarlar alınıp stada getirecek.

Saat 18.30’da Belediye Evleri çarşısından kalkacak otobüs Yeşilevler Diyap Durağı’ndan D400’ü izleyerek stada geçecek.

Saat 18.30’da Şakirpaşa Polis Merkezi önünden kalkacak otobüs Meydan Mahallesi Bakımyurdu Caddesi ve 5 Ocak Meydanı’ndan stada geçecek.

Saat 18.30’da Yamaçlı Endüstri Meslek Lisesi önünden kalkacak otobüs Optimum AVM’den geçerek stada varacak.

Saat 18.30’da Kiremithane Mahallesi Yüreğir Başkent Hastanesi önünden kalkacak otobüs Mustafa Kemalpaşa Bulvarı üzerinden stada varacak.

Maç bitiminde otobüsler aynı güzergaha tekrar hareket edecek.

Kaynak: İHA