Fenerbahçe'de Kasımpaşa Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda 16 Eylül Pazartesi günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde basına kapalı antrenmana sarı-lacivertli futbolcuların salonda denge, koordinasyon ve kuvvet çalışmasıyla başladığı belirtildi. Sahada gerçekleştirilen koşu, top kapma ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın hücum ve defans organizasyonlarıyla tamamlandığı bildirildi.

Antrenmana A Milli Takım'da bulunan Alper Potuk, Gökhan Gönül, Volkan Demirel, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal ile ülkelerinin milli takımlarında yer alan Dirk Kuyt, Michal Kadlec, Emmanuel Emenike, Bruno Alves ve Raul Meireles'in katılmadığı ifade edildi. Milli takımlarından dönen Pierre Webo ile Moussa Sow'un antrenmanda yer aldığı, Joseph Yobo'nun ise çalışmalarına takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı açıklandı.

İdmanda sarı-lacivertlilerin altyapı takımlarından Uygar Mert Zeybek, Semih Ergül, Furkan Taşdemir, Eray Demir, Mehdi Akgül, Fatih Somuncu, Cengizhan Gündüz, Yiğit Özden, Tolga Tekin ve Muhammed Akarslan'ın yer aldığı bildirildi.

Sarı-lacivertli takım, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift idmanla sürdürecek.

Kaynak: AA