Karaman: “taraftarımıza Bayram Hediyesi Vermek İstiyoruz”

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, yarın oynayacakları Vojvodina maçından iyi bir skor ile ayrılarak, taraftarlara bayram hediyesi vermek istediklerini dile getirdi.

Bursaspor, UEFA Avrupa Kupası’nda 3. Ön Eleme Turu rövanş karşılaşmasında yarın sahasında Vojvodina ile karşılaşacak. Sırbistan’da oynanan ilk karşılaşmada rakibi ile 2-2 berabere kalan yeşil-beyazlılarda, Teknik Direktör Hikmet Karaman ve başarılı kanat oyuncusu Şener Özbayraklı, yarın oynanacak mücadele öncesi Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “İlk 90 dakikayı bitirdik. İkinci kısmında yarın taraftarımız önünde başlayacağız. Amacımız kendi evimizde oynayacağımız maçta bizi izlemeye gelen taraftarlarımıza hem futbol, hem de sonuç olarak bayram hediyesi vermek istiyoruz. Ozan İpek sakatlığı sebebiyle oynayamayacak. Basser’in de cezası bitmiş durumda. Başkada bir eksiğimiz yok” dedi.

Gelişmekte olan bir takımı görmek istediklerini ifade eden Karaman,” Oyuncularımız bunun sinyalini vermeye başladı.

İtici bir gücün vereceği destekle iyi bir maç çıkaracağız” diye konuştu.

“TURU GEÇMEK İSTİYORUZ”
Genç oyuncu Şener Özbayraklı ise, “Bir hafta önce ilk maçımızı oynadık. İyi bir maç çıkardık. Turu geçecek net skoru alamadık ama deplasmanda 2 gol attık. Yarın ki maçı en iyi şekilde değerlendirip, turu geçmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA