Erhan Aydın, Futbol Köyü Projesine Antrenör Olarak Katılacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından her yıl düzenlenen futbol köyleri projesinin ikinci etabı 1-11 Eylül tarihleri arasında Nevşehir Yozgat, Elazığ ve Isparta illerinde yapılacak.

Kursa Futbol Eğitim Merkezi Siirt sorumlusu Erhan Aydın ile 12-13 yaşları arasında iki erkek futbolcu katılacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Eğitim Merkezi Siirt sorumlusu Erhan Aydın, TFF tarafından 2007 yılından buyana ülkenin çeşitli bölgelerinde başlatılan projenin ikinci etabının bu yıl Nevşehir Yozgat, Elazığ ve Isparta illerinde başlatılacağını, yaşları 12-13 arasında değişen 4 bin 500 sporcuya nitelikli futbol eğitimi verileceğini belirtti.

Aydın, "Geçen yapılan etapta beslenme, oyun kuralları, futsal, ilk yardım, çevre bilinci, satranç, yaratıcı drama ve diş sağlığı gibi eğitimleri verildi.

Aynı zamanda sanat atölyesi ve kişisel bakım eğitimi gibi önemli konularını da teşkil edecek bu yılki kurslarda iki etap şeklinde yapılacak. Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır bölge sorumlusu olarak beni davet etti. 2007 kurslarda başlıkları da eklendi. Projedeki amaç çocuklara futbolun yanında aynı zamanda kişisel gelişim ve sosyal çevre bilincini yerleştirmektir. 19 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında 10 farklı merkezde gerçekleştirilecek" dedi

Aydın, futbol köyleri projesinin 2 etap halinde yapılacağını, 12 yaş erkek sporcular için 7, 12-13 yaş kız sporcular için de 3 merkezde gerçekleştirilecek projeye toplam 400 çocuğun katılacağını sözlerine ekledi

Kaynak: İHA