Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi

ANTALYA - Yeni sezon hazırlıkları için 10 günlük kamp için Alanya'da bulunan Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi ekiplerinden Galatasaray, kampın ikinci gününde plaj voleybolu oynadı.

Alanya'da günü çift antrenman yaparak geçiren voleybolcular, antrenör Reşat Arığ yönetiminde Kleopatra Plajı'nda plaj voleybolu oynadı. Antrenman sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Arığ, kumda koşu ve teknik antrenmanlar ile güne başladıklarını söyledi.

Plajda yapılan antrenmanlarla oyuncuların birbirleriyle daha iyi kaynaşmasını ve uyum içinde hareket etmelerini sağladığını dile getiren Arığ, "Günün ilk antrenmanının ardından oyuncularımızla plaj voleybolu maçları yaptık. Koordinasyonun üst seviyede ve konsantrasyonun yüksek olduğu bu maçlarla teknik açıdan becerilerimizi geliştiriyoruz" dedi.

Akşam saatlerinde Atatürk Spor Salonu'nda teknik antrenman çalışması gerçekleştireceklerini kaydeden Arığ, "Aşırı sıcaklar takımı etkilemiyor. Oyuncularımız zaten sıcaklığa alışık. Tatillerini gerçekleştirdikleri bir yerde kamp yapmamız oyuncularımızı yıpratmıyor" diye konuştu.

Kaynak: AA