Gurbetçi Yusuf Baloğlu Ünyespor’da

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ünyespor, gurbetçi oyuncu Yusuf Baloğlu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sağ bek ve orta sahada görev yapan 21 yaşındaki gurbetçi yetenek Yusuf Baloğlu, Ünyespor’a transfer oldu. Belçika doğumlu olan ve Standart Liege takımında başladığı futbol yaşantısını İtalya'nın Bari takımında sürdüren ardından da Torino takımına transfer olan 1.85 boyundaki Yusuf Baloğlu, son iki yıldır Belçika 1. Lig ekiplerinden Mons takımda görev yapıyordu.

Bursaspor ve Gaziantepspor’un da bir süre denemeye aldığı Gurbetçi Yusuf Baloğlu, Ünyespor eski kulüp başkanı Osman Çakıroğlu’nun girişimleri ile Ünyespor’a transfer oldu. Kulüpte Başkan İrfan Şahin ile birlikte resmi sözleşmeye imza atan genç yetenek, yeşil-beyazlı takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.

Menajeri Önder Topçu ile birlikte Ünye’ye gelen ve resmi sözleşme imzalayan gurbetçi Yusuf Baloğlu’nun Ünyespor’un başarılı olması için önemli katkı yapacağını ümit ettiklerini belirten Ünyespor Kulübü Başkanı İrfan Şahin, “Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Dış transferde Yusuf Baloğlu ile birlikte takıma dahil olan futbolcu sayısı 7 oldu. Yusuf yıllarca Avrupa’nın önemli kulüplerinde görev almış genç yeteneklerden. Kendisinden çok ümitliyiz. Bu oyuncunun Ünyespor’a transferinde önemli katkı sağlayan eski kulüp başkanlarımızdan Osman Çakıroğlu ve menajer Önder Topçu’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Ünyespor’da olmaktan mutlu olduğunu belirten Yusuf Baloğlu ise, “Ünyespor ile ilgili çok güzel haberler aldım. Ünye’de olmaktan mutluyum. Bundan sonra Ünyespor’un başarısı için elimden geleni yapacağım. Benim için Ünyespor Türkiye’de bir başlangıç olacak. İnşallah bu yıl Ünyespor şampiyon olacak ve ben de bu şampiyonluğun bir parçası olmak istiyorum” diye konuştu

Kaynak: İHA