Sanica Boru Elazığspor İkinci Başkanı Şerifoğulları'nın Açıklaması

ELAZIĞ - Sanica Boru Elazığspor'un İkinci Başkanı Korkut Şerifoğulları, transfer çalışmalarıyla ilgili, "Nokta transferlerimizi yapmak için çabaladığımızı biliyorsunuz. Bunu da en kısa sürede gerçekleştireceğiz" dedi.

Sanica Boru Elazığspor'un yöneticileri ile basın mensupları kentteki bir lokantada verilen iftarda bir araya geldi.

Şerifoğulları, yemekten sonra yaptığı açıklamada, takımın 16 Temmuz'da başlayan ikinci etap çalışmalarının sürdüğünü belirterek, hazırlıkların 4 Ağustos'ta tamamlanacağını ifade etti.

Bordo beyazlı futbolcuların ülkeye döndükten sonra 2 gün izin kullanacağını ve 9-10 Ağustos'ta yapılacak Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası için Ankara'da toplanacağını kaydeden Şerifoğulları, "Kupa maçlarının ardından takımımız 13 Ağustos'ta Spor Toto Süper Lig'deki ilk karşılamamız olan Akhisar Belediyespor maçı hazırlıkları için 13 Ağustos'ta İzmir'de toplanacak. Karşılaşmanın ardından takımımız kentte dönecek" diye konuştu.

-Sanica Boru'nun isim hakkı süresi doldu-

Geçen yıl takımın isim hakkı sponsoru olan Sanica Boru'nun süresinin tamamlanmak üzere olduğunu bildiren Şerifoğulları, şunları söyledi:

"Selçuk başkanımızın uzun uğraşları neticesinde ne yazık ki bir sonuç alamadık. Bununla ilgili buradan çağrıda bulunuyoruz. İsim sponsorluğu düşünen firmalarla görüşmeye açığız. Buranın çok önemli bir sponsorluk olduğunu, Sanica Boru'nun çok önemli bir değer kazandığını, bu anlamda büyük bir tiraj sağladığını hepimiz biliyoruz. Karar aşamasında firma yetkilileri böyle karar aldılar. Diyecek bir şey yok ama geçen sene zor zamanımızda bizim yanımızda oldular buradan onlara teşekkür ediyoruz."

Yeni sezon için kale arkası 200, maraton 400, kapalı 700, VİP bin 200 ve protokol tribünü için 3 bin liradan kombine kart satışlarının devam ettiğini hatırlatan ve isteyen taraftarların kredi kartlarına taksit de yapabileceğini açıklayan Şerifoğulları, kombine bilet alanlara taraftar kart vereceklerini, bununla vatandaşların anlaşmalı hastane, giyim ve kafe gibi firmalardan indirimli hizmet alabileceklerini bildirdi.

Bir gazetecinin "Takımda transfer çalışmaları devam edecek mi?" sorusu üzerine ise Şerifoğulları, "Geçen seneki takımımızı çok ciddi anlamda bozmadık. Bunun haricinde hem takımı gençleştirmek adına hem de Süper Lig'e hazır genç futbolcuları getirdik. Kamp aşamasında bunları takip ettiğimizde güzel performans gösterdiklerini gördük. Biraz eksiklerimiz var bunlarla ilgili çalışmalarımız halen devam ediyor. Nokta transferlerimizi yapmak için çabaladığımızı biliyorsunuz. Bunu da en kısa sürede gerçekleştireceğiz" diye cevap verdi.

Kaynak: AA