Mehmet Topal’dan Lösev Ailelerine İftar Yemeği

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal, LÖSEV ailelerine iftar yemeği verdi.

Etiler’de bir kebap restoranında gerçekleşen iftar yemeğinde Fenerbahçeli futbolculardan Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Bekir İrtegün ve Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal yer aldı.

İftar yemeğinden sonra basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Topal, “Öncelikle Hasan Ali ve Bekir’e bu gece burada oldukları için teşekkür ediyorum. Bu gece bizim açımızdan çok önemliydi. Burada organ bağışına çok önem vermemiz gerekiyor. Gerçekten yardıma muhtaç çok kardeşimiz var. Bugün onların yerinde bizde olabilirdik. Biz burada olduğumuz için çok mutluyuz. Sağ olsun Bekir ve Hasan bizleri kırmayıp, idmandan sonra buraya geldiler. Buradan kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Asıl teşekkür etmesi gereken kendisinin olduğunu ifade eden Bekir İrtegün, “Böyle gecelere katılmakla insanları mutlu ediyorsak, bizim için mükemmel bir duygu. Bunun gibi gecelerin daha fazla olması gerekli. Biz bu yavruları her zaman hatırlamak zorundayız. Belki bizim çevremizde, ailemizde az yada hiç yok ama bir şekilde bazı şeyleri görmemiz gerekiyor. Bu tarz hastalıkları yaşayan sadece burada değil, dünyanın birçok yerinde var. Buradan kime sesimiz ulaşıyorsa, ne kadar yardım yapabiliyorsak, organ bağışı ilik yardımı gibi ne gerekiyorsa yapmak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Mehmet Topal’a teşekkür eden Hasan Ali Kaldırım, “Buraya seve seve geldik. Önemli olan küçük çocukları bu anlamlı gecede sevindirebilmekti. Ümit ediyorum ki onlarda biraz olsun sevinmiştir. Biz mutlu olduk burada olmaktan. Böyle anlamlı gecelere katılmak bizim görevimiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA