Manavgat Evrensekispor'da Yeni Transfer Tanıtıldı

ANTALYA - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor'da 22 Temmuz'da başlayacak Nevşehir kampı öncesinde yeni transferler basına tanıtıldı.

Tanıtıma futbolcular, yöneticiler ve Manavgat Evrensekispor onursal başkanı ve Evrenseki Beldiye Başkanı Recep Barut katıldı.

Barut, 2009 yılında kurulan takımın genelde başarılı olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz yıllarda alınan sonuçtan dolayı takıma başarısız oldu diyemem. Son 2 sezondur play-off'a çok yaklaştık ama nasip olmadı. Bu seneki hedefimiz ise play-off değil, doğrudan şampiyon olarak 2. Lig'e yükselmek" dedi.

Manavgat'ta futbol sevgisinin yüksek olduğunu vurgulayan Barut, "Manavgat halkı futbola ve başarıya aç. Siz futbolcular olarak buna göre mücadele etmelisiniz. Manavgat Evrensekispor kuruluşundan bu yana örnek bir takım oldu. Bu özelliğimiz bundan sonra da devam edecek. Yönetim olarak futbolcularımızın ve arkadaşlarımızın hep arkasında durduk, bundan sonra da duracağız. Şampiyonlukla biten bir sezon diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra 2. Lig takımlarından Anadolu Selçukluspor'dan transfer edilen Ali Kafadar, 3. Lig takımlarından Menemen Belediyespor'dan alınan Çağrı Tekin, 3. lig takımlarından Ankara Demirspor'dan gelen kaleci Veysel Boz, 2. Lig takımlarından Turgutluspor'dan defans oyuncusu İzzet Polatlar ve BAL liginden Sarayönüspor takımdan orta saha oyuncusu Oğuz Gürbulak ile altyapıdan takıma kazandırılan Kemal, Ogün, Durmuş, Halil ve Mahmut basın mensuplarına tanıtıldı.

22 Temmuz'da Nevşehir'de kampa girecek Manavgat Evrensekispor, 1461 Trabzonspor, Ankara Demirspor, Yeni Diyarbakırspor, Kırıkhanspor ve Karşıyaka ile hazırlık maçları yapacak.

Kaynak: AA