Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye Destek İddiasına Yalanlama

Bursaspor Kulübü, bir internet sitesinin yeşil-beyazlı kulübün de aralarında bulunduğu Süper Lig'deki 15 takımın Fenerbahçe'ye destek verdiği yönündeki haberi yalanladı.

Bir internet sitesinde, UEFA Disiplin Kurulu'nun verdiği cezaya itiraz için tahkim kurulu karşısına çıkacak olan Fenerbahçe'nin, Galatasaray ve Trabzonspor hariç Süper Lig'in 15 takımından da destek mesajı aldığı yönünde yer alan haber, yeşil-beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Oluşturdukları internet siteleri ve sosyal medya aracılığı ile tepki gösteren Bursasporlu taraftarlar, kulübün de bu konuda açıklama yapmasını istediler.

Yaşanan gelişmelerin ardından yeşil-beyazlı yönetim, resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulundu. Açıklamada, "Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe Kulübü'nün, bugün UEFA Disiplin Kurulu’na vereceği savunmayla ilgili bazı yayın organları ve sosyal medyada yer alan, Fenerbahçe'ye desteğimiz olduğu yönünde çıkan haberler kulübümüzün bilgisi dışında olup, gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Kaynak: İHA