Şampiyonların Ziyareti Sürüyor

Kulüp Başkanlığını Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın yaptığı, 2012-2013 sezonu U19 Türkiye Şampiyonu Nazilli Yıldızgücüspor, Kaymakam Mehmet Okur ve Başsavcı Doğan Kaya’yı ziyaret etti.

Ziyarette futbolcuları, teknik kadro ve yönetimi tebrik eden Kaymakam Okur gençlere başarılar dilerken, Başsavcı Doğan Kaya ise başarının mimarlarından Başkan Alıcık’a övgüler yağdırdı.
Aydın’da bir ilki gerçekleştirerek Türkiye şampiyonu olan Nazilli Yıldızgücüspor, ilk olarak kaymakamlık makamında Kaymakam Mehmet Okur’u ziyaret etti. Ziyarete futbolcuların ve kulüp başkanı Haluk Alıcık’ın yanı sıra Yıldızgücüspor yönetimi katıldı.

Kaymakam Mehmet Okur ve Başsavcı Doğan Kaya’ya, takım ve elde ettikleri başarıyla ilgili bilgi veren Haluk Alıcık, Türkiye genelinde bin 600 takım arasından şampiyon olduklarını söyledi.

Takımdaki futbolcuların Nazilli Belediyespor’a kazandırılması için çalışacaklarını ifade eden Başkan Alıcık, “Bu kardeşlerimizin bazıları bizim elimizde büyüdü. Uzun yıllardır Nazilli Belediyespor ve Yıldızgücüspor alt yapısında yetişti. Çoğu sporcumuz hem eğitimini sürdürüyor hem de sporunu yapıyor. Hepsi bir birinden başarılı. Onlar için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Onlar için Eylül ayı içerisinde bir gece düzenleyeceğiz. İnşallah hep birlikte bu büyük başarıyı kutlayacağız. Muğla ve Manisa’daki maçların ardından Sakaraya’da finale çıktığımızda rakiplerimiz süper lig ve bank asya takımlarının alt yapısını oluşturan Orduspor ve Adanaspor ile karşılaştık. Bu takımları yenerek Türkiye şampiyonu olduk. Bu başarı tesadüf değil. Bu başarı çok çalışmanın ürünü futbolcularımıza ve teknik heyetimize bu mutluluğu bizlere yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA