Halı Saha Futbol Turnuvası'nın Şampiyonu Pehlivanlarspor

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Kaymakamlık ile Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gediz Kaymakamlığı 11. Halı Saha Futbol Turnuvası"nın şampiyonu Pehlivanlar Spor oldu.

Gediz Belediyesi Halı Saha Tesislerinde Ayyıldız Spor ile Canver Spor takımları arasında yapılan ilk maçla başlayan "Gediz Kaymakamlığı 11. Halı Saha Futbol Turnuvası"na kamu kurum ve kuruluşları ile dernekler arasından 16 takım katıldı.

Pehlivanlar Spor ile Ayyıldız Spor arasında oynanan final müsabakasında, Pehlivanlar Spor 4-0'lık üstünlüğü ile "Gediz Kaymakamlığı 11. Halı Saha Futbol Turnuvası" şampiyonu oldu.

Turnuvada Öztürk Galeri Spor üçüncü, Gediz Vergi Dairesi dördüncü olurken, Yılmaz Palet Spor en centilmen takım, Öztürk Galeri Spor'dan İbrahim Ulutürk de 21 golle gol kralı seçildi.

Gedizli vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören turnuvanın final müsabakası sırasında tüm spor severlere Kaymakamlık tarafından lokma ve ayran ikram edildi.

Final müsabakasının ardından şampiyon olan ve dereceye giren takımlar için kupa töreni düzenlendi.

Törende bir konuşma yapan Gediz Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, ilçede 11 yıldan beri düzenlenen 11. Halı Saha Futbol Turnuvası ile ilçede sporun geliştirilmesi, vatandaşlar arasında birlik ve beraberliğin sağlanması ve böylece sağlıklı gençlerin yetiştirilmesinin amaçlandığını söyledi.

Turnuvada yapılan karşılaşmalarda, sporcular ve tüm ilçe halkından beklediği gibi centilmence müsabakalar sergilendiğini ifade eden Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da iyi bir turnuva sergilenmişti. Halkımız ve tüm spor çevrelerinin gösterdiği hoşgörülü ve centilmence davranışlar bizleri memnun etmiştir. Tüm halkımızın uzun yıllar aynı hassasiyeti koruyacağını ümit ediyorum" dedi.

Kaymakam Çorumluoğlu, konuşmanın ardından turnuva şampiyonu Pehlivanlar Spor, ikinci Yılmaz Palet Spor, üçüncü Öztürk Galeri Spor, dördüncü Gediz Vergi Dairesi Spor, centilmen takım Yılmaz Palet Spor ve gol kralı Öztürk Galeri Spor oyuncusu İbrahim Ulutürk'e kupa ve ödüllerini takdim etti.

Kaynak: İHA