Bursaspor Taraftarları Beşiktaş Maçına Yoğun İlgi Gösterdi

Ligde geçtiğimiz hafta Kasımpaşa karşısında aldığı mağlubiyeti unutturmak isteyen Bursaspor, Beşiktaş karşısında galibiyet arıyor.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Maçın başlamasına saatler kala stada gelen taraftarlar, takımlarını yoğun tezahüratlarla destekledi. Siyah-beyazlı oyuncuların sahaya çıkması ile yoğun tepki gösteren tribünler, kendi oyuncularını ise tek tek tribüne çağırarak alkışladı. Uzun süre Beşiktaş aleyhine tezahüratlarda bulunan taraftarlar, stadyumu tekbir sesleri ile inletti. Bursaspor tribünleri, ünlü atkı şovlarıyla da izleyenlere görsel bir şölen sundu.

BEŞİKTAŞ İLE 102. RANDEVU

Bursaspor ile Beşiktaş takımları 102. kez karşı karşıya geliyor. Bursaspor ile Beşiktaş arasında bugüne dek oynanan toplam 101 maçın 43'ünü siyah-beyazlılar kazanırken, 19 mücadelede ise gülen taraf Bursaspor oldu. 39 karşılaşmada ise taraflar 1 puana razı oldu. Bu karşılaşmalarda Bursaspor, rakip fileleri 89 kez havalandırırken, Beşiktaş ise 136 kez gol sevinci yaşadı. İki ekip Süper Lig’de ise 87 kez kozlarını paylaştı. Yeşil-beyazlılar, 87 karşılaşmanın 15’inde 3 puan sevinci yaşarken, Beşiktaş ise 36 mücadelede galip geldi.

TARAFTARLARA YAĞMURLUK DAĞILTILDI

Bursaspor Kulübü, yağmur nedeniyle Açık Kale Arkası tribününden bilet alan taraftarlara yağmurluk dağıttı.

Beşiktaş taraftarının maça alınmaması üzerine yeşil-beyazlı taraftarların misafir tribününü de doldurduğu gözlendi. BURSASPOR'UN 50. YIL MARŞI ÇALDIÜnlü sanatçı Fettah Can tarafından külübün 50. yılına özel hazırlanan marş da ilk kez Atatürk Stadı'nda taraftara çalındı. Büyük beğeni toplayan marşa, yeşil-beyazlı taraftarların da eşlik ettiği görüldü.

"KARA MURAT BİZANS'A KARŞI"

Her maçta bir futbolcuya özel pankart açan Maraton Tribünü taraftarları, Beşiktaş maçında ise genç orta saha oyuncusu Murat Yıldırım için pankart açtı. Taraftarların, "Kara Murat Bizans'a karşı" yazılı pankart açtığı görüldü.

"DEMİR YUMRUK HARUN"

Bursaspor taraftarları ayrıca, geçtiğimiz hafta Kasımpaşa maçında sahaya giren rakip takım taraftarları ile kavga eden kaleci Harun'u da unutmadı. Maraton Tribününde, 2 karşılaşmadan men cezası alan Harun için, "Demir Yumruk Harun" yazılı pankart açtı.

BEŞİKTAŞ'TA 5 EKSİK

Bursaspor'da cezası nedeniyle kaleci Harun forma giyemezken, Beşiktaş'ta; sakatlığı bulunan Mamadou Niang, Hugo Almeida, Sivok, Uğur Boral ve İsmail Köybaşı yoksun olarak sahaya çıktı. Beşiktaş'ta ayrıca, 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartları bulunan Manuel Fernandes, Filip Holosko, Necip Uysal ve Emre Özkan ile 7 sarı kartı bulunan Veli Kavlak, mücadelede kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecek ve Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasındaki Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.