İşte Beşiktaş'ın yeni hoca adayı

Kartal'ın yeni hoca adayı Sascha Lewandowski... Beşiktaş yönetimi, başkan Fikret Orman'ın isteği üzerine Bundesliga ekiplerinden Leverkusen'in genç hocası Lewandowski'yi takibe aldı.

Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi teknik direktör arayışları sürüyor... Siyah-beyazlı yönetim; 4 senelik anlaşması bulunan Samet Aybaba'nın yaptığı 'Sezon sonunda neyi doğru, neyi yanlış yapmışız oturur konuşuruz. Daha önce de ayrılıklar yaşadık, profesyonel hayatta bunlar normal ' açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına hız verdi. Beşiktaş'ta yönetimin önünde pek çok alternatif teknik adam ismi gelirken, başkan Fikret Orman'ın hayalinin ise Leverkusen'in genç hocası Sascha Lewandowski olduğu bildirildi.

ZİCO'DA SORUN YOK
Yöneticiler Ahmet Kavalcı ve Turgay Kıran'ın yürüttüğü Zico operasyonunda sona gelinirken, başkan Orman'ın genç ve disiplinli bir Alman istediği için Lewandowski'nin durumunun araştırılmasını ve bunun da çok gizli yapılmasını istediği belirtildi. 41 yaşındaki Lewandowski'nin U-17 dahil pek çok genç takımda görev yapmasının Orman'ın en çok ilgisini çeken konu olduğu ve Beşiktaş'ın gençlerini en iyi anlayacak ismin Lewandowski olduğunu düşündüğü bildirildi. Bu arada yerli adaylar arasında ismi ilk sırada yer alan Ertuğrul Sağlam'ın da Arjantin'den dönmesi bekleniyor.