Develi'den “Adana Demirspor’un Spor Fonunda Birikmiş Parasını Ödeyin” Çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Turgay Develi, Adana Demirspor’un spor fonunda biriken parasının ödemesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a çağrıda bulundu.

Adana Demirspor’un PTT 1. Lig’de Play-Of mücadelesi verdiğini ve başarılı olması için herkesin elinden gelen çabayı göstermesi gerektiğini belirten Develi, “Burada en büyük görev Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a düşüyor. Adana Demirspor’un her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı bulunuyor. Zihni Aldırmaz bu kentin belediye başkan vekilidir. Dolayısıyla Adana Demirspor’un spor fonunda birikmiş parası bulunmaktadır. Zihni Aldırmaz, Adana Demirspor’a yardıma devam ederek, Adana’ya ve Adana Demirspor’a büyük bir iyilikte bulunmuş olacaktır” dedi.

CHP’li Turgay Develi, Adana Demirspor’a sadece Büyükşehir Belediyesi’nin desteği yetmeyeceğini dile getirerek, “Burada Zihni Aldırmaz’ın yanı sıra sanayiciler ve işadamları da Adana Demirspor’a destek elini uzatmalıdır. Çünkü, o sanayici ve işadamları Adana’da kazanmaktalar. Adana’nın kalkınması sporla da alakalıdır. Bu nedenle eğer Adana Demirspor Süper Lig’e yükselirse sonuçta Adana kent olarak kazanacaktır. Adanalılar, Adana Demirspor’a destek elini uzatsın” diye konuştu.

Kaynak: İHA