Bursaspor Zirve Yarışına Ortak Olmak İstiyor

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında sahasında Sivasspor’u ağırlayacak olan Bursaspor, sahadan 3 puan ile ayrılarak, zirve yarışına ortak olmak istiyor.

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta mücadelesinde yarın taraftarı önünde Sivasspor’u ağırlayacak. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı ilk iki maçından galibiyet ile ayrılan ancak ligin 23. haftasında deplasmanda çıktığı Gaziantepspor maçında sahadan eli boş dönen yeşil-beyazlılar, Sivasspor’u yenerek, zirve yarışına ortak olmak istiyor. Yeşil-beyazlı ekipte, Okan Deniz dışında sakat veya cezalı oyuncu bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor.

SİVASSPOR İLE 16. RANDEVU

Bursaspor ile Sivasspor, yarınki mücadele ile ligde 16. kez karşı karşıya gelecekler. İki ekip arasındaki daha önce oynanan 15 karşılaşmada Sivasspor, 8 galibiyet elde ederken, yeşil-beyazlı ekip ise 5 kez sahadan 3 puan sevinci yaşayarak ayrıldı. Bur karşılaşmalarda Bursaspor, rakip fileleri 21 kez havalandırırken, kırmızı-beyazlılar ise 27 kez gol sevinci yaşadı.

DÜDÜK ALİ PALABIYIK’TA

Bursa Atatürk Stadyumu’nda yarın saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Serhan Malkoç yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Serkan Tokat olarak belirlendi.

BATALLA VE FERHAT SAHADA

Bursaspor’da sakatlığı bulunan Okan Deniz dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlı ekipte, sakatlıkları iyileşen Pablo Martin Batalla ile Ferhat Kiraz’ın teknik patron Hikmet Karaman’dan şans bulması halinde sahada yer alabileceği bildirildi.

Bursaspor’un yarınki karşılaşmaya şu 11’le çıkması bekleniyor: "Carson, Basser, İbrahim, Serdar, Vederson, Ferhat, Edu, Belluschi, Tuncay, Batalla, Pinto "

Kaynak: İHA