Aslan hayata yeniden döndü

Spor Toto Süper Lig'de 23. haftanın kapanış maçında Galatasaray, Orduspor'u konuk etti.

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Orduspor'u ağırlayan Galatasaray, ilk yarısını mağlup kapattığı maçın ikinci yarısında müthiş bir geri dönüşün altına imza atarak 4-2'lik skorla galibiyete ulaştı.

Galatasaray Muslera'nın kullandığı degajda Selçuk'a çarparak kendi kalesinde gördüğü gol ve ilk yarının son dakikalarında Stancu'nun ayağından gelen penaltı golüyle 2-0 geriye düştüğü maçta ikinci yarıda gol şovla geri döndü.

İkinci yarının 60. dakikasında yeni transfer Sneijder Galatasaray formasıyla ilk golünü kaydederek Galatasaray'ın geri dönüşünün kıvılcımını da yaktı. Hollandalı yıldız sol çaprazdan harika bir plaseyle topu Orduspor kalesinin tavanına taktı. Bu golden 8 dakika sonra bu kez sahneye Drogba-Burak ikilisi çıktı. Drogba'nın vuruşunda direkten seken topu Burak tamamladı ve karşılaşmaya da 2-2'lik eşitliği getirdi. Tribünler ardı ardına gelen bu gollerle çoşarken Burak bu kez 71. dakikada sahneye tekrar çıktı ve harika bir kafa vuruşuyla sarı kırmızılıları 3-2 öne geçirdi.

Ancak Galatasaray'ın geri dönüşü bununla da bitmedi. Son olarak sahneye 78. dakikada Selçuk çıktı. Ceza yayı üzerinden harika bir plaseyle takımının 4. golünü kaydeden Selçuk karşılaşmanın da sonucunu belirledi.

İNANILMAZ GOL
Müthiş bir heyecan fırtınasına sahne olan karşılaşmanın ilk golü sahalarda ender görülecek gollerdendi. Muslera'nın degajı Selçuk'un ayağına çarparak Galatasaray kalesine süzelerek gol oldu.