Efelere Şampiyonluğu Garantilemedikten Rahat Yok

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden ve 4 puan farkla liderliğini sürdüren Aydınspor 1923’te rahatlık yok.

takımın teknik patronu Selahattin Dinçel, kendi sahalarında yenilmezlik unvanlarını sürdürmelerine rağmen, şampiyonluğu garantilemeden kendilerine rahat olmadığını söyledi.

En yakın takipçileri Çanakkale Dardanel’in yenilgiyle kapattığı haftada 4 golle 3 puanı hanesine yazdıran Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, temkinli konuştu.

İç sahada galibiyet serisini sürdürdükleri için mutlu olduklarını kaydeden Dinçel, “Sezon başında 34 haftalık bir maratona çıktık ve dün itibariyle bu periyodun 22. haftalık kısmını geride bıraktık. Hafta sonu alınan sonuçlarla yakın takipçimiz Dardanelspor ile aramızdaki puan farkı biraz açıldı ama bu yeterli değil. Oynanacak 12 maç daha var. Bu 12 maç tamamlanıp şampiyonluğu garantilemeden rahatlayamayız” dedi.

‘HEDEFE ERKEN ULAŞACAĞIZ’ Bu sezon ligin ilk yarısında oynanan ve beraberlikle sonuçlanan Kilimlispor maçından sonra kendi evinde çıktığı 10 maçın tamamını kazanan siyah beyazlı ekibin hocası Selahattin Dinçel, “Sahamızda oynadığımız maçlarda her zaman 12. adamın desteğini arkasına alarak takım daha coşkulu oynuyor ve gelen takımlar buradan eli boş dönüyor. Biz kalan iç saha maçlarını kazanıp, dışarıdan da getirebildiğimiz maksimum puanı getirdiğimiz taktirde hedefimize erken ulaşacağımızı biliyoruz. Fakat şampiyonluğumuzu matematiksel olarak garantilemedikten sonra hiçbir şekilde emin konuşamayız. Ve şampiyonluğu garantilemeden bize rahat yok” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA