Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan Açıklaması

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, "Tarık Çamdal ile sözleşmemizi yenilemek için yaptığımız görüşmelerden bir netice alamadık. Oyuncumuzun kafası çok karışık. Bu yüzden teknik ekibimiz onu kadroya almadı" dedi.

Hoşcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gaziantepspor ile yaptıkları maçın soğuk bir hava da gerçekleştiğini belirterek, iki dost kulübün futbolcularının güzel performans sergilediğini kaydetti.

Eskişehirspor'un maçta sonuca geç ulaştığını ifade eden Hoşcan, "Maçı kazandığımız için mutluyuz. İnşallah haftaya Konya'dan üç puan alıp ilk yarıyı 30 puanla bitirmek istiyoruz. Her şey yolunda" diye konuştu.

Hoşcan, transfer dönemi yaklaştıkça bazı haberlerin ortaya çıktığına değinerek, son dönemde Eskişehirsporlu futbolcu Tarık Çamdal ile ilgili haberlerin yoğunlukla yer aldığını vurguladı.
"Tarık Çamdal ile sözleşmemizi yenilemek için yaptığımız görüşmelerden bir netice alamadık" diyen Hoşcan, şöyle devam etti:
"Oyuncumuzun kafası çok karışık. Bu yüzden teknik ekibimiz onu kadroya almadı. Bu kafa karışıklığı giderse, bu kadroda yerini bulabilecektir. Hiçbir oyuncumuz Eskişehirspor'dan ve bu camiadan büyük değildir. Sadece transfer döneminde daha transfer başlamadan menajerler aracılığıyla genç oyuncular, maç öncesi spekülasyonlardan etkilenebiliyor. Eskişehirspor büyük bir camia. Her türlü oyuncuyu yetiştirebilecek kapasitedir. Transfer varsa yaparız. Oyuncuyu almak kadar oyuncuyu göndermek de bu işin doğasındadır. Zamanlamanın iyi yapılması gerekiyor. 'Bir oyuncunun bonservisi bitiyor' deyip oyuncuyla direkt temasa geçmeyi etik bulmuyorum. Tarık da bizim evladımız. Kafasının karışıklığı giderse takımdaki yerini bulacaktır."

Kaynak: AA