Çanakkale Belediyespor'da Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Maçı Hazırlıkları

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Çanakkale Belediyesporlu voleybolcular, Anafartalar Spor Salonu'nda antrenman yaptı. İdmanı, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan ve kulübün bazı yöneticiler izledi.
Çalışma sonrası teknik heyet ve oyunculara tatlı ikram eden Gökhan, Ereğli Belediyesi galibiyeti dolayısıyla kadroyu kutladı.
Heyecanlı bir antrenman izlediklerini dile getiren Gökhan, şöyle konuştu:
"Takımımız iyi çalışıyor. Oyuncuların moralleri iyi. İnşallah başarılı olacağız, isteğimiz hedefe ulaşacağız. Yeni bir antrenörle yolumuza devam ediyoruz. Yeni bir transferimiz oldu. Zaten çalışmalar sonrasında takımdaki performans iyileşmesini görüyorduk. Bu performansı güçlü takımlara karşı sergiledik. Kendi ayarımızdaki bir takımla oynadığımızda bunu görecektik. Nitekim Ereğli Belediyesi maçında da gördük ve galip geldik. 15 Aralık'ta Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ile oynayacağımız karşılaşma çok önemli. Tüm Çanakkalelileri maça davet ediyorum. Çünkü emsalimiz olan bir takımla oynayacağız. İnşallah iyi bir sonuç alırız ve ligin ilk yarısını böyle tamamlarız."
Gökhan, küme düşmemeye oynamayı değil, ilk 8 takım arasında yer almayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA