Anadolu Sigorta'dan Sivassporlu Taraftarlara Özel İki Ürün

Sivasspor Kulübü ile Anadolu Sigorta arasında imzalanan protokol çerçevesinde, kırmızı-beyazlı ekibin taraftarları için özel oluşturulan ürünler tanıtıldı.


Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile Medical Park Antalyaspor arasında oynanacak maç öncesinde 4 Eylül Stadı'nda düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, "Anadolu Sigorta ile yeni bir iş birliğine imza atıyoruz. Trafik kaskolarında yeni bir iş birliğine başlıyoruz. İnşallah hem Anadolu Sigorta için hem de Sivasspor için kazançlı bir iş birliği olur" diye konuştu.

Otyakmaz, teknik direktörleri Roberto Carlos'un dünya çapında bir futbol adamı olduğuna dikkati çekerek, "Hocamızın dünya çapındaki şöhretini dikkate aldığımızda ilk sigortayı hocamızın bacaklarına yapabiliriz diye düşünüyorum" diyerek gülümsedi.

Anadolu Sigorta Orta Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Ceylan ise Sivasspor Kulübüyle imzalanan protokol kapsamında sadece Sivas'ta değil, Türkiye'nin her kentinde bulunan Sivasspor taraftarına özel ürünler oluşturduklarını söyledi.

Ceylan, Sivassporlu taraftarların zorunlu trafik sigortasının yanı sıra Anadolu Sigorta'nın sunduğu geniş kasko hizmetlerinden de yararlanabileceğini belirtti.

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos da "Gerçekten takımımız ve şehrimiz için çok güzel bir çalışma. Taraftarlarımızın da bu anlaşmaya destek olmasını istiyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Sivassporlu taraftarlar için özel hazırlanan "Sivasspor Kasko" ve "Sivasspor Trafik" ürünleri hakkında bilgi verildi.

Kaynak: AA