Vali Öztürk'e Ziyaret

Gençlik Hizmetleri Spor Genel Müdürlüğü Sağlık Daire Başkanı Sultan Seyhan ve Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Vali Sebahattin Öztürk'ü ziyaret etti.


Kayıcı, Öztürk'ün makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, 30 Kasım-8 Aralık tarihleri arasında Belek'te Dünya Büyükler Kick Boks Şampiyonası'nın yapılacağını belirterek, Antalya'dan 5 antrenör ve 1 sporcunun milli takımda görev alacağını belirtti.

Organizasyonun Türkiye tarihinde ilk olduğunu vurgulayan Kayıcı, 100 ülkeden bin 500 sporcu, bin kişilik hakem, idareci ve antrenör ile toplamda 3 bine yakın katılımın beklendiğini ifade etti.

Kayıcı, milli takımında şu anda Aksaray kampta olduğunu aktararak, "Tüm hızıyla çalışmalara başladık, sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı göndere çıkartacaklarına inanıyorum" dedi.

Ziyarette, Antalya Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Kick Boks Akdeniz Bölgesi Başkanı Mustafa Yapıcı ve Kick Boks Antalya İl Temsilcisi Gazi Demirdağ da hazır bulundu.

Kaynak: AA