Beşiktaş, Kardemir Karabükspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 10. Haftası’nda evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına devam ediyor.


Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma koşularıyla başladı.

Siyah-beyazlı futbolcular daha sonra streching, istasyon koşuları, küçük oyunların yer aldığı elle pas, kafa pas, ayakla pas ve şut çalışmalarıyla devam eden antrenman, taktik hazırlık çalışmaları sonrası yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Siyah-beyazlı takımda bireysel hazırlıklarına devam edilen; Muhammed Demirci, Necip Uysal ile grip ve boğaz enfeksiyonu olan Ömer Şişmanoğlu ile belinde ağrısı olan Pedro Franco çalışmalarda yer almazken, tedavileri sona eren Hugo Almeida ve Tomas Sivok takımla birlikte çalıştı.

Beşiktaş’ın bügünkü antrenmanında, taktik hazırlık sırasında sağ ayağında ağrısı olan Gökhan Süzen tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı.

Siyah-beyazlılar, Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarını yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

Kaynak: İHA