Manavgat Evrensekispor'da, Darıca Gençlerbirliği Maçı Hazırlıkları

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Manavgat Evrensekispor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Darıca Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor.


Sportif direktör Kamil Atalay yönetiminde günde tek antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manavgat Evrensekispor'da futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Atalay, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımda cezalı futbolcu bulunmadığını, Kemal'in sakatlığının sürdüğünü, Zafer'in ise takımla antrenmanlara başladığını kaydetti.

Deplasmanda karşılaşacakları Darıca Gençlerbirliği maçından galip ayrılmak istediklerini belirten Atalay, takımın çok güzel bir hava yakaladığını, ligde ve kupada çok iyi işler yaptıklarını söyledi.

Futbolcularının arasında çok sağlam bir arkadaşlık oluştuğunu ifade eden Atalay, "Bu seneki hedefimize hem futbolcular hem de teknik heyet inanmış durumda. Yönetimin desteğiyle bu sene şampiyon olarak 2. Lig'e çıkacağız. Kupada da başarımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Musa Şehirli ise takımın son haftalarda üst üste maçlar yaptığını, PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'u kupadan eledikten sonra ligde Çıksalınspor karşısında da sahadan galibiyetle ayrıldıklarını söyledi.

Liderin 1 puan gerisinde olduklarını kaydeden Şehirli, "Geçen hafta futbolcularımız 8 günde 3 maç oynadı. Çıksalınspor maçında futbolcularımızın yorgun olduğu her hallerinden belli oluyordu. Kupada oynadığımız Denizlispor galibiyetinin ardından Çıksalınspor'u da yendiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Şehirli, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile eşleştiklerini hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Zor kuralardan birini çektik. Rakibimiz Süper Lig'de başarılı maçlar çıkarıyor ancak biz de mağlubiyeti ve elenmeyi peşin olarak kabullenmiyoruz. Rakibimiz bizden bireysel ve kalite olarak üstün olabilir ama futbol sahada 11 kişiyle oynanır. Hedefimiz kupada bir üst tura çıkmak. Futbolcularımız sahada elinden gelen mücadeleyi gösterecektir. Bunu başaracağımıza inanıyorum."

Kaynak: AA