Tki Tavşanlı Linyitspor'da Orduspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, pazar günü sahasında Orduspor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki antrenmanda, sabah kondisyon ve teknik çalışma yapan oyuncular, öğleden sonra dar alanda kısa pas ve taktik çalışması yaptı.

Antrenmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ümit Erol Tok, kendileri için bütün maçların çok önemli olduğunu söyledi.

Takım olarak göze hoş gelen iyi futbol oynadıklarını belirten Tok, şöyle konuştu:

''Geçen hafta İçel maçında iyi mücadele ettik fakat iyi oynamadık. Bu hafta sonu oynayacağımız Orduspor maçında hem iyi oynamak hem de iyi mücadele ederek galip gelmek istiyoruz. Üst sıralara çıkmak istiyoruz. Oynadığımız oyunla bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Pazar günü sahaya galibiyet için çıkacağız ve istediğimiz üç puana ulaşacağız. Takım yeni olduğu için kişisel hatalar ön plana çıkıyor. Futbolcular, birbirlerine daha adapte olamadı. İçel maçında da kişisel hata yapmasaydık, onu da alabilirdik. Kötü oynamamıza rağmen biz onlara oyun oynatmadık. Şansızlıklar yüzünden, hak ettiğimiz yerde bulunmuyoruz. Amacımız, takımı üst sıralara taşıyarak hak ettiği yere getirmek.''

Tok, takımda önemli bir sakatlığının olmadığını bildirdi.

Kaynak: AA