Çarpıcı vaatler ve şok açıklamalar sadece Derin Futbol’da

Mehmet Ali Aydınlar bu akşam Ataşehir’de seçim ofisinde yaklaşık 150 kişiye yaptığı seçim konuşmasının detayları sadece Beyaz TV Ekranlarında Derin Futbol’da yayınlandı.

Şike soruşturması başladığı günden beri Fethullah Gülen Cemaati'nin Fenerbahçe'yi karıştırmak istiyor olduğu iddiaları ortaya atılmış, bundan dolayı sarı lacivertlilerin cemaate tepkisi büyük olmuştu. Ancak Mehmet Ali Aydınlar'ın ortaya attığı bir iddia işin daha farklı bir boyutunu ortaya çıkardı.

İşte Aydınlar'ın son derece önemli açıklamaları:


“Alex'e itibarını geri vereceğiz”
Sandığa hâkim olacağız. Her Yerde Olacağız. Seçimi de kazanacağız. Alex'e iade-i itibar vereceğiz. O kupa o gün orada ise benim TFF başkanı olduğum içindir. Biz beton yapmayacağız. Biz sportif ne gerekiyorsa onu yapacağız. Fenerbahçe için deniz tükenmiştir. Rakam vermemiz Fenerbahçeliliğe yakışmaz. Ne gerekiyorsa onu yapacağız.

“Fenerbahçe Real be Barça gibi olacak”
Fenerbahçe dünyanın ilk 5 takımından biri olacaktır. Real'den Barça'dan farkı olmayacak. Aziz Bey bir kitapçık yapmış. İftira kampanyası yapıyorlar. Onun seviyesine inmeyeceğim. Aziz Yıldırım bana 3 sefer başkanlık teklif etti. Şimdi hain oldum.

“Aziz Yıldırım Fethullah Gülen'i defalarca aradı”
Kulübün tüm çalışanlarını ve FBTV' Yİ kendi kampanyasında kullanıyor. Mükemmel bir yönetim kadrosu ile geliyorum. Hepsi de işlerinde başarılı olmuş TÜSİAD üyesi işadamlarıdır. Hiçbiri, hiçbir grubun mensubu değil. İstediği kanalda ve ortamda düelloya hazırım. Hodri meydan cevabını veremeyeceğim hiçbir şey yok. Hep bir iftira ve karalama kampanyası. Artık yeter. Uyanın arkadaşlar. Cemaat diyenler Aziz Bey'in defalarca Gülen'i arayıp sonunda da görüştüğünü neden söylemiyor? Son teşekkürde kimlerin isimleri var? İyi bakın bakalım.

“Fenerbahçe bunları hak etmiyor”
15 gün kamp yapacağım diye tesis yapılır mı? Ankara tesisleri, kolej zarar ediyor. Üniversite senin neyine? Neden Fenerbahçe potansiyelini bir yere hapsetmeye çalışıyorsun. Dilekçe vermiş ona seviniyor. Elbette kabul edilecek. Sen teminatını nasıl yatıracaksın? Onu söyle. Her yer ile kavga hep kavga. Uzlaşma işini bilen bir yönetim gelirse bundan sonra başka bir şey olmaz. Ama aksi durumda katlaya katlaya gideriz. Fenerbahçe bunları hak etmiyor. Çok büyük potansiyel var. Yapmadık mı? Bayan voleybolu bizden önce kim takip ediyordu? Dünya şampiyonu yapmadık mı? İşini bilen için çok kolay.