Şanlıurfaspor'da Galibiyet Hesapları

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un forvet oyuncusu İsmail Haktan Odabaşı, pazar günü sahalarında Boluspor ile yapacakları maça ilişkin, "Taraftarımıza güzel bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. İnşallah Boluspor maçından 3 puan alıp serimizi devam ettiririz" dedi.


Odabaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taraftarlarının desteğiyle Boluspor karşısında 3 puan almak istediklerini söyledi.

Rakiplerinin ligin güçlü takımlarından olduğunu ve bu maçın zor geçeceğini ifade eden Odabaşı, şunları kaydetti:

"Üç maçlık çok iyi bir seri yakaladık. Üç maçtır iyi gidiyoruz ve üst sıralardan kopmadık. Bunun için takım olarak iyi çalışıyoruz. Bu haftada Boluspor ile önemli bir maçımız var. Ligin önemli takımlarından biriyle oynayacağız. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir maça çıkacağız. İnşallah bizim adımıza çok güzel bir maç olur. Taraftarımıza güzel bir bayram hediyesi vermek istiyoruz. İnşallah bu maçtan 3 puan alıp serimizi devam ettiririz."

Geçen hafta A2 Milli Takımı kampında yer aldığını hatırlatan Odabaşı, bu durumun hem kendisi hem de takımı adına önemli olduğunu vurguladı.

Milli takıma seçilmesinde takım arkadaşlarının ve hocalarının büyük katkısı olduğunu dile getiren Odabaşı, şöyle devam etti:

"Daha önce de milli takıma gidiyordum. Bu yıl da Şanlıurfaspor'dan davet edilmem çok güzel bir duygu. Bu Şanlıurfaspor adına da benim adıma da çok iyi oldu. Çünkü buna benim de ihtiyacım vardı, Şanlıurfaspor'un da isminin daha çok duyulması için ihtiyacı vardı."

Kaynak: AA