'Özür Dile Diyorlar, Ortada Bir Şey Yok'

Beşiktaşlı İbrahim Toraman, Sezer Öztürk ile yaşadığı kavgadan sonra ilk kez konuştu. Toraman, yanlış yapmadığını belirtirken, özür dilenecek bir şey olmadığını söyledi.

Beşiktaş'ın Hırvatistan'ın Hajduk Split takımıyla yaptığı maç sonrası takım arkadaşı Sezer Öztürk ile kavga ettiği gerekçesiyle süresiz kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcu İbrahim Toraman, yanlış bir şey yapmadığını söyledi.

Siyah-beyazlı kulüpte Süleyman Seba Spor Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılan ve daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim Toraman, her türlü karara saygı duyduğunu belirterek, "Her türlü karara saygı duyuyorum. Ama ben hata yapmadım. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Yanlış bir şey yapsaydım, kabul ederdim. O zaman çeker giderdim. İyi niyetimle, takımın menfaatleri için yaptım" diye konuştu.

Bayramlaşma töreninde kulüp başkanı Fikret Orman ve yöneticilerle bir araya gelen siyah-beyazlı oyuncu, buzların eriyip erimediği yönündeki soruyu ise "Soğuk değildi ki erisin. Bir şey yaparken herkese söyleyerek mi yapmak gerekiyor Herkese göstermem mi gerekiyor, bir şey yaşarken sormam mı lazım Herkesin tarzı var. 10 yıldır camianın içindeyim. Bu taraftarları da çok iyi biliyorum. Ben bu caimanın adamıyım. Her ne görev verilirse verilsin. Sürekli taraftarın önüne atmaya çalışıyorlar. Bunu anlamıyorum" şeklinde yanıtladı.