Armağan Turhan’ın İstifası Kabul Edildi

Spor Toto 2. lig kırmızı grupta mücadele eden Nazilli Belediyespor’da, alınan 5-0’lık Altay mağlubiyetinin ardından istifasını sunan Armağan Turhan ile yollar ayrıldı.

Turhan’ın dün öğleden sonra sunduğu istifası akşam saatlerinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında kabul edildi.
Armağan Turhan’ın ve Nazilli Belediyespor’un önünün açılması için önemli kararı verdiği için teknik direktör Turhan’a teşekkür eden Kulüp Başkanı Volaka; “Allah onun ve takımımızın yolunu açık etsin. Her takımda bazen inişler ve çıkışlar olabilir. Sanırım doku uyuşmadı. Başarılı bir teknik direktörümüzü, kendisinin kişiliğine ve şahsına diyebileceğimiz en ufak bir şey yok. İstifasını saygıyla karşılayarak kabul ettik. Dün akşam saatlerinden itibaren de teknik direktör arayışlarına girdik. Kesinlikle dikkatli ve hata yapmadan karar almak istiyoruz. Takımıza gelmek isteyen çok istekli teknik direktör arkadaşlarımız var ve hepsine teşekkür ediyoruz. Sanırım bugün öğleden sonra görüşmelerimiz sonuçlanır. En geç de yarına imzayı atarız. Çünkü önümüzde çok kritik bir hafta var. Pazar günü deplasman, Çarşamba günü sahamızda ve yine Pazar günü deplasmana giderek yorucu bir hafta yaşayacağız. Bu maçlara yeni hocamızla girmek istiyoruz” dedi.

FETHİ ÇOKKESER SESLERİ
Başkan Hilmi Volaka’nın hata yapmadan bildiğimiz başarılı bir teknik direktör ile anlaşmak istiyoruz açıklamaları ise gözlerin Kahramanmaraş Belediyespor’u tarihinde ilk kez namağlup olarak Spor Toto 3. Lige çıkaran ve arından göreve geldiği Kahramanmaraşspor’u PTT 1. Lige çıkaran başarılı teknik direktör Fethi Çokkeser’e çevrilmesine neden oldu. Çokkeser’in, sezon öncesi Nazilli Belediyespor tesislerine gelerek yönetim kurulu ile prensipte anlaştığı Kahramanmaraşspor ile son görüşmelerine göre yanıt vereceğini söylemesi üzerine transferi askıya alınmıştı. Daha sonra Armağan Turhan ile anlaşan Nazilli Belediyespor’un daha önce görüştüğü ve çok beğendiği Çokkeser ile bugün anlaşma sağlayarak söz keseceği ön görülüyor

Kaynak: İHA