Timsah, İkinci Yarı Hazırlıklarına Eksik Başladı

Bursaspor, 9 günlük izinin ardından bugün akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla çalışmalara başladı.

Antrenmanda izinli olan 8 oyuncu yer almadı. Lige verilen arada 9 gün izin yapan yeşil-beyazlı ekip, bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleşen antrenman, 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, 40 dakika süren tempolu koşularla devam etti. Daha sonra açma germe hareketleri yapan Bursaspor, antrenmanı sonlandırdı.

Sakatlığı bulunan Tuncay Şanlı takımdan ayrı düz koşu yaparken, izinli olan Gökçek Vederson, Sebastian Pinto, Pablo Martin Batalla, Scott Carson, Petteri Forsell, Teteh Bangura, Stanislav Sestak ve Fernando Belluschi antrenmanda yer almadı. Antrenmanı İkinci Başkan Recep Bölükbaşı, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat ve Bursastore'lardan Sorumlu Yönetici Nejat Çölek de takip etti. Antrenman öncesi çocuklarıyla birlikte Özlüce Tesisleri'ne gelen bir taraftar, yeşil-beyazlı takıma tatlı ikram etti.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın yapacağı çift antrenmanla çalışmalarını sürdürecek .

Kaynak: İHA