Turgutluspor Sezonu Hatay’da Açıyor

2.lig kırmızı grup temsilcilerinden Turgutluspor, sezonun ilk maçı için Hatay’ a gitti.

Hava yoluyla ilk önce Adana’ya oradan kara yolu ile maçın oynanacağı Kırıkhan ilçesine ulaşan kırmızı-siyahlılar ilçede kampa girdi

Açıklanan kadroda, Turgutluspor’un kadrosuna kattığı Bahadır Sekizkardeş ve Cemal Doğu kadroda yer almadı. Bu iki oyuncunun kadroda yer almaması camiada ve taraftarlarda soğuk duş etkisi yarattı. Sezonun ilk mücadelesi şimdiden merakla bekleniyor. Sürpriz bir kadro seçimi yapan teknik heyet, Hatayspor önünde farklı ve genç oyuncu ağırlıklı bir sistem ile mücadele edecek.

Kırıkhan İlçe Stadyumu'nda, pazar günü saat 16:00’da oynanacak müsabaka Hatayspor’un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Müsabakayı Serkan Ergün yönetecek, yardımcılıklarını ise Sedat Bayrak ve Candaş Elbil yapacak. Turgutluspor kadrosunda yer almayan Bahadır ve Cemal dışında sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Turgutluspor ‘un sezonun ilk maçında 18 kişilik maç kadrosu şu isimlerden oluşuyor: "Raşit Sevindir, Emrehan Ceylan, Metin Uçar, Şevket Güngör, Özkan Serbest, Ümit Yasin Arslan, Tunay Acar, Hasan Engin Ekler, İbrahim Hırçın, Necati Demirhan, Barış Kol, Emrah Kaya, Çağatay Tekin, İsmail Köse, Youssef Yeşilmen, Ergün Çakır, Sadık Buzoğlu, Mert Narin. "

Kaynak: İHA