Şenol Güneş: Rakip Daha İyiydi ve Beraberliği Hak Etti

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, İçel İdmanyurdu’nun kendilerinden iyi oynadığını ve beraberliği hak ettiğini söyledi.

Güneş, 1-1 sona eren İçel İdman Yurdu maçının ardından yaptığı açıklamada, maçtan önceki isteklerinin sahaya yansımadığını belirterek, “Özellikle ilk yarıda ne hücumda ne defansta oyunda olmadığımız gördük. Oyuna iyi başlayamamak rakibin de bizi kontrol ekmesi ve pas yapması ile sanki şok olmuş gibi oyunun kontrolünü tamamen kaybettik. Rakibe baskı yapamadık ve bu da onların direncini artırdı. Ve ilk yarıda hem pozisyon bulamadık, hem de rakibin atak olmasına fırsat verdik.” dedi.

İkinci yarıya golle başladıklarını ifade eden Güneş, “Zaman zaman biz zaman zaman da rakip fırsatlar bulduk. Ama biz planladığımız pas ve uyumu yakalayamadık. Rakip bizden daha iyi oynadı ve beraberliği hak ettiğini düşünüyorum.” görüşlerini dile getirdi. İçel ve Kasıpmaşa maçlarından 6 puan beklediklerini kaydeden Güneş, ancak bu maçta takım olarak istediklerini yapamadıklarını sözlerine ekledi.Takımının beraberlik golünü atan Soner Aydoğdu, maça kötü başlayıp kötü bitirdiklerini söyledi.

Beraberliği yakaladıkları anda biraz daha hırslandıklarını anlatan genç futbolcu, “İstediklerimiz yapamadık. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada bu maçın ayrı bir önemi vardı ama bunu değerlendiremedik.” dedi.

Yasin ise maça kötü başladıklarını tekrarlayarak, “Pozisyon üretemedik, iyi oynamadık. Kendimize bakmamız ve böyle maçlara daha iyi motive olmamız lazım. Benim de kaçırdığımız bir pozisyon var. Onun için de üzgünüm.” ifadelerini kullandı.