Orduspor, Galatasaray Maçının Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasında topladığı 9 puanla üçüncü sıraya kadar yükselen Orduspor'da Galatasaray maçının mesaisi neşeli bir ortamda başladı.

Süper Lig'in 6. haftasının açılış maçında cuma günü evinde Galatasaray'ı ağırlayacak olan Orduspor, maçın oynanacağı 19 Eylül Stadyumu'nda hazırlıklarına başladı.

Neşeli başlayan antrenmana, sırt kasığında spazm oluşan Garcia, sağ adalesinde yırtık tespit edilen Şamil Cinaz ile Selçuk Şahin ve izinli Gosso katılmadı.Özellikle kendi sahasında sergilediği futbol ile deplasman takımlarının yenmekte zorlandığı Orduspor, en Son yenilgisini 11 Aralık 2011 tarihinde Galatasaray'a 2 - 0 yenilerek almıştı. Bu tarihten Sonra oynadığı hiç bir iç saha maçını kaybetmeyen Orduspor'da hedef, Galatasaray maçını kaybetmeyerek yenilmezlik serisini devam ettirmek.

Antrenman öncesi futbolcuları ile uzun bir konuşma yapan Arjantinli hoca Hector Cuper, Galatasaray karşısında fazla hata yapma lükslerinin olmadığını belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Hata yapmamaya konsantre olmamaz gerekiyor. Büyük bir takıma karşı oynayacağız. Sahada herşeyi düzgün yapmamız gerekiyor. Galatasaray'a karşı fazla hata yapamayız, çünkü kaliteli bir takım. Antrenmanlarımızı da buna göre iyi yapmamız gerekiyor, hata yapmamaya konsantre olmamız gerekiyor."Deneyimli hoca takımda özellikle orta sahadaki futbolculara yönelik bir rotasyon olup olmayacağının sorulması üzerine ise şunları söyledi:"İstatistiklere bakarsak 15 puandan 9'unu aldık. Bu da yüzde 60'a denk geliyor. Bu da bence kötü Sonuç değil hatta iyi bir Sonuç diyebiliriz. Takımda rotasyon olacak mı gibi sorular için biraz erken. Takım içerisinde iyi bir rakip için birşeyleri değiştirmeniz gerekebilir, ama değiştirmek için değiştirmiyoruz. Bazı şeyleri kötü yaparsam değişikliğe gidebilirim."