Turgutluspor, Hatayspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Turgutluspor, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarına başladı.

Sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'te yaptığı kampla tamamlayan Turgutluspor, kamp sonrası verilen iznin ardından Irlamaz Spor Vadisi Tesisleri'nde bir araya geldi. Kırmızı-siyahlı ekip, gelecek hafta başlayacak ligde, deplasmanda oynayacağı Hatayspor karşılaşması için çalışmalara başladı.

Teknik direktör Teoman Koray Cinel, antrenman öncesi sezon hazırlık çalışmaları ve ligde oynayacakları ilk maç için gazetecilere yaptığı değerlendirmede, yeni sezon için kulüp bütçesini sarsmayacak şekilde mütevazi transferler yaptıklarını belirtti.

Bu sezon ki öncelikli hedeflerinin, ligde tutunmak ve genç oyuncular kazanmak olduğunu dile getiren Cinel, ''Gelecek yılın kadrosunu bu yıl şans vereceğimiz gençlerimizden oluşturacağız. İlk hedefimiz ligde kalmak, ancak oynayacağımız maçlarda alacağımız sonuçlar bizi daha başka hedeflere iterse mücadelemizi de ona göre yaparız'' ifadesini kullandı.

Cinel, ligin açılış haftasında oynayacakları Hatay maçı için de ''Rakibimiz çok güçlü bir takım oluşturdu. Rakibimizin hedefi belli. Bizim bu maçtaki ilk hedefimiz galibiyet ancak olmazsa mutlaka beraberlik için sahaya çıkacağız. Bu maçın hazırlıklarını cuma gününe kadar kendi sahamızda yapacağız'' dedi.

Muhabir: Erkan Şimşek / Ufuk Kırabalı / Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Tarkan Demir

Kaynak: AA