Manisa Basınından Manisaspor'a Kombine Desteği

PTT.1 Lig ekiplerinden Manisaspor'a, yeni sezon öncesinde Manisa’daki basın mensuplarından destek geldi.

Manisa'daki yerel ve ulusal basın mensupları Manisaspor Store Çarşı Şubesi Kombine Satış Ofisi’nden Manisaspor'a destek amaçlı 45 adet kombine kart satın aldılar. Organizasyonda yönetim kurulu üyeleri Murat Kümüştekin, Hasan Kaçire, Genel Müdür Alparslan Kaya, futbolcular Hüseyin Tok, Volkan Babacan ve Murat Gürbüzerol basın mensuplarıyla bir araya gelirken, basın mensuplarına kombine kartlarını takdim ettiler.

Reklam ve Sponsorluktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kümüştekin, Manisa’da görev yapan basın mensuplarına bu anlamlı desteklerinde dolayı teşekkür ettiklerini belirterek, “Türkiye spor tarihinde böyle bir desteğin ilk olduğunu düşünüyorum. Manisaspor’un bu zor günlerinde basın mensuplarımızın kulübümüze sahip çıkması çok anlamlı. Şimdiye kadar 190 civarında kombine satıldı. İnşallah basın mensuplarının verdiği bu destek şehre bir hareketlik getirir ve Kartalspor maçına kadar kombine satışlarında bir artış olur. Manisa kentinin de aynı şekilde Manisaspor’a sahip çıkmasını bekliyoruz. Yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu sene Manisa halkına güzel günler yaşatacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Takım kaptanı Hüseyin Tok da Manisaspor’a her kesimde destek gelmesi gelmesini beklediklerini ifade ederek, “ Basın mensuplarımızın verdiği desteğin artarak devam edeceğine inanıyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

"BU DESTEĞİ MANEVİ BİR DESTEK OLARAK GÖRÜYORUZ"
45 basın mensubunun Manisaspor’a destek için 45 kombine aldığını belirten Yeni Asır Manisa İl Temsilcisi ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ali Filizkan, “Vereceğimiz destek ile Manisaspor maddi anlamda kalkındırmayacak, biz bu desteği manevi bir destek olarak görüyoruz. Spor bir ülkenin bir şehrin sosyal ve ekonomik anlamda gelişimin tayin eden en güzel gösterge. Bir şehirde sporda başarı varsa ve o şehrin sosyal ve ekonomik alanlardaki gelişmişliği de ön plana çıkıyor. Buradan iş adamlarımıza, sanayicilerimize, oda ve dernek başkanlarımıza sesleniyoruz ve Manisaspor’a destek vermelerini bekliyoruz. Manisaspor’a destek verilirse başarı çok daha kolay gelir.” dedi.

Basın mensuplarının destek hareketini organize eden Denge Gazetesi Spor Servisi Sorumlusu Musa Akar ve Manşet Gazetesi Spor Servisi Sorumlusu Mustafa Tatlı ise amaçlarının Manisa’da Manisaspor’a dikkat çekmek olduğunu vurgulayarak, “Organizasyona katılım gösteren, destek veren bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dediler .

Kaynak: İHA