“Göztepe’den 3 Puanla Dönmek İstiyoruz”

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “Göztepe’ye puan ve puanlar için gidiyoruz.

İstediklerimizi sağlıklı bir şekilde sahaya yansıtırsak inanıyorum ki 3 puanı alıp Samsun’a döneceğiz” PTT 1. Lig’de mücadele eden Samsunspor'da teknik direktör Erhan Altın, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Göztepe maçını değerlendirdi.

Lige moralli başladıklarını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “İlk başlangıçlar her takım için çok önemlidir. Göztepe takımı geçen seneki kadrosunu koruyan, bu senede çok iyi takviyeler yapan bir ekip. Göztepe’nin Kartalspor ile oynadıkları maçı izledik. Göztepe takımın olumlu ve olumsuz yönlerini bulup çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Biz Göztepe’ye kaybetmek için gitmiyoruz. Göztepe’ye biz puan ve puanlar için gidiyoruz. İstediklerimizi sağlıklı bir şekilde sahaya yansıtırsak inanıyorum ki 3 puanı alıp Samsun’a dönmek istiyoruz” diye konuştu

Takım olarak zamana ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Altın, “Çocuklarımız kısa sürede olsa ortaya sundukları futbol hem görsel hem de mücadele olarak bizleri çok mutlu etti. Bizim zamana ihtiyacımız var. Bu zamanı atlattığımız süre sonrasında Samsun’a ve Samsun taraftarına muhteşem bir takım seyrettireceğiz. Herkes bunun bilincinde olsun” şeklinde konuştu .

Kaynak: İHA