Fatih Terim: Kolay goller yedik

Fatih Terim, Beşiktaş beraberliğinden Kaka spekalüsyonlarına kadar merak edilenleri yanıtladı.

Spor Toto Süper Lig 2. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim maç sonunda Lig Tv mikrofonlarına konuştu.

ÇOK KÖTÜ GOLLER YEDİK

Deplasmanda üç gol bulmalarına rağmen kazanamadıklarını dile getiren Terim, 'Açıkçası kalemizde gördüğümüz her golü biz hediye ettik. Bu kadar kötü goller yediğimiz zaman altından kalkmamız zor oluyor. İlk yarı iyi, ikinci yarı kötüydük. 20. saniyede boş kaleye gol kaçırarak başladık. Kolay goller yememeliydik. Bazen böyle puanlar önemli oluyor çünkü... Geçen sene 0-0'lık maçta daha kötüydük. Biz öne geçsek daha değişik olabilirdi. Bol gollü, herkesin kazanmak istediği bir 90 dakikaydı. Kendimizi dikkatle analiz etmemiz gerekli. İlk yarıda maçı koparabilirdik; ama bu skorun altından kalkmak da önemli ' şeklinde görüş belirtti.

MELO VE HAMİT HAZIR DEĞİL

Melo ve Hamit'in performansı hakkında sorulan soruya ise Terim, 'İkisi de önemli oyuncularımız. Melo'nun henüz idman eksiği var. Bir an evvel geri kazanalım diye koyuyorum. Sıkıntı yok. Hamit de oynadıkça kendine gelecektir. Her yerde kullanabileceğimiz bir futbolcu. Sadece onlar değil, başka oyuncularımızın da geçen seneki formuna ulaşmasını bekliyorum. Bu arada çıkan futbolcular da kötü değildi ' diyerek sözlerini sürdürdü.

KAKA HABERLERİNDEN HOŞLANMIYORUM

Medyada yer alan Kaka haberlerinden hoşlanmadığını ifade eden Fatih Terim, 'Lig artık başladı ve ikinci hafta. Şampiyonlar Ligi kuraları çekilecek. futbolcularım için bu tip haberler çok sağlıklı değil. Transfer dediğin saklı gizli olmalı. Olacağı zaman görüş belirtilmeli. Rüya takım söylentileri de bizi rehavete itebiliyor. Tabiki Kaka'yı kim istemez; ancak olmasa da bizim iyi bir takımımız zaten var ' dedi.