Denizlispor 10 Futbolcuyla Yollarını Ayıracak

Denizlispor’da teknik heyetin raporu doğrultusunda 10 futbolcu ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ligin başlamasına bir hafta kala transfer çalışmalarına hız verirken, gidecek futbolcuların da belirlendiği öğrenildi. Sezon öncesi kampını Bolu’da yaptıktan Sonra İzmir’de düzenlenen TSYD İzmir Şubesi Ege Dostluk Kupası’na katılan ve finalde Altay’a penaltılarla kaybederek ikinci olan Denizlispor, ligin başlamasını bekliyor. Geçen seneki kadrosundan 19 futbolcunun ayrıldığı, bu oyuncuların yerine 15 futbolcunun alındığı Denizlispor’da, teknik heyet gidecek futbolcuları da belirledi. Son olarak Beşiktaş’ın genç file bekçisi Umut Kaya’yı kadrosuna dahil eden Yeşil siyahlılar, Denizlispor alt yapısından yetişen ancak kadroda kendilerine yer bulamayan Ali Helvacı ve İsmail Baydil’le de yollarını ayırıyor. Bu iki oyuncuya başta Denizli Belediyespor olmak üzere bazı Ege takımlarının talip olduğu öğrenilirken, bu oyuncularla ilgili Son durumun bayramdan Sonra belli olacğı belirtildi.

Denizlispor’da Bolu kampında isteneni veremeyen 10 futbolcuyla yolların ayrılacağı öğrenildi. Bu isimlerin teknik heyet tarafından belirlenerek yönetime sunulduğu ancak açıklamanın bayramdan Sonra yapılacağı belirtildi.

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, ligin başlamasına bir haftalık bir süre kaldığını ve takımın iskeletinin oluştuğunu belirtti.

Kaynak: İHA