İl Genel Meclisine Spor Brifingi...

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, İl Genel Meclisi’nin Temmuz ayı toplantılarına katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil başkanlığında yapılan oturumda gündem maddeleri arasında Gençlik ve Spor Komisyonu raporları görüşüldü. İl Genel Meclisi’nde kürsüye çıkan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Son iki ayda Erzurum’da yapılan spor faaliyetleri ve kamplar hakkında bilgi verdi. Çintimar, Son iki ayda Erzurum’da 11 ulusal, 3’te uluslararası spor organizasyonu gerçekeştiğini belirterek, iki ay içinde Erzurum’a 5 bin 293 sporcunun giriş yaptığını söyledi.

“Çintimar, bu organizasyonlarda hem şehrimizin ekonomisi canlandı. Hem de Erzurum’un medyada ismi çok fazla duyuldu” diye konuştu.

AŞKALE STADI’NIN AÇILIŞINDA TOP KOŞTURACAKLAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, devletin ve hükümetin destekleri ile Erzurum’a spor tesisleri kazandırmaya devam ettiklerini belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, Sağlık Bakanımız Recep Akdağ, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Valimiz Sebahattin Öztürk ile İl Genel Meclisimizin destekleri ile Aşkale İlçe Stadı’nı baştan ayağa yeniledik. Eski sahanın yerine sentetik çim saha yaptık. Aşkale Stadı’nın açılışını önümüzdeki günlerde yapacağız. Sahanın açılışına siz değerli İl Genel Meclisi üyelerimizi de bekliyoruz. Sizde futbol oynarsınız” dedi.

Çintimar’ın bu davetinde İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Taşkesenligil, “Teklifinizi ve davetinizi seve seve kabul ediyoruz” dedi.

KULELERE TADİLAT ÇALIŞMASI

Şu anda ilçelerdeki spor salonlarında güçlendirme ve tadilat çalışmalarının yapıldığına işaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Türk Telekom Atlama Kuleleri’nde Raman Ayında tadilat çalışması yapacaklarını söyledi.

2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yapılan ve adeta şehrin sembolü haline gelen Atlama Kuleleri’nin kafeterya bölümünü Ramazan ayında tadilat nedeniyle kapatacaklarını ifade eden Çintimar, “Atlama kulelerimiz yaklaşık iki yıldır hizmette. Şehrimizin adeta sembolü, ülkemizin de dünya çapında gurur duyacağı bir spor tesisi. Bu tesiste ramazan ayında tadilat yapacağız ve ağır kış şartlarında bozulan epoksileri yenileyeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA